salon brouwerspoort met grote ramen

DIT WORDT UW NIEUWE THUIS

WENS JE MEER INFO?

Kan u zich vinden in dit unieke project en wenst u meer informatie? Neem contact op of spring gerust even binnen op kantoor voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij één van de verkoopspartners: habicom en Reds. Zij zullen u met plezier informeren op één van de volgende adressen:

habicom logo donker

kantoor Wilrijk, Kruishofstraat 140
kantoor Mortsel, Mechelsesteenweg 7
03 449 42 41
www.habicom.be
info@habicom.be

reds logo donker

Kantoor Antwerpen, Orteliuskaai 8
Kantoor Westmalle, Antwerpsesteenweg 386
Kantoor Schilde, Turnhoutsebaan 97
03 227 58 58
www.reds.be
info@reds.be

VRAAG EEN INFOPAKKET

Wil u graag al wat nuttige informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u reeds het lastenboek en de plannen van project Brouwerspoort. Uiteraard zullen we u nog beter kunnen te woord staan via een vrijblijvend gesprek. Tot binnenkort!

6 + 1 = ?

DE AFWERKING VAN DE APPARTEMENTEN IS BUITENGEWOON!

ENERGIEZUINIG WONEN

Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, waarbij “licht, lucht en isolatie” de kenmerken zijn van deze energiezuinige appartementen (E-peil – K-peil). Er wordt gebouwd volgens de meest recente normen qua thermische en geluidswerende isolatie- en verluchtingsnormen en dit met de hoogste afwerkingsgraad. Alle gebruikte materialen en toegepaste systemen zijn van eerste kwaliteit en in de mate van het mogelijke onderhoudsvrij.

dupex brouwerspoort met velux